Вучић честитао Звезди на измирењу 7,3 милиона евра пореског дуга


Фудбалски клуб Црвена звезда стоји финансијски много боље од Партизана. Да сад људи не би лупали глупости да је то захваљујући мени – није. Поздрављам одговоран однос Звезде, рекао је председник Србије Александар Вучић.

<!—->“ФК Црвена звезда је платила 7.3 милиона евра пореског дуга и онда незналице кажу, не разумеју шта је држава – како је платио, узео позајмицу? Мене као представника државе занима да ли је држава добила своје паре.”

”Држава је од Звезде добила паре, а шта мене брига од кога је клуб позајмио? Да ли ће Звезда то да врати сад кад добије паре од Лиге шампиона, претпостављам да мора и хоће“, рекао је Вучић новинарима одговарајући на питање колико дугују Партизан и Звезда држави за порез.

Кажу – Терзић позајмио? Честитам мајсторе, уплатио си држави! Хвала што си показао да је то приоритет ФК Црвена звезда, а не да држава буде последња рупа на свирали, јер ћемо да је уценимо навијањем, нагласио је Вучић.

„Звезда је представљала Србију у Европи, некад успешно, некад мање успешно и имали су подршку и желим им пуно среће у Лиги шампиона“, поручио је председник Србије.

Звезда је пред освајањем шесте узастопне титуле првака Србије, која доноси директан пласман у групну фазу Лиге шампиона наредне сезоне.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *