VUČIĆ O PARTIZANU: „Dug je 50 MILIONA EVRA“! Ipak, najavio je BOLJE DANE za VEČITE!

[ad_1]

Dok traje bitka u Superligi Srbije između fudbalera Crvene zvezde i Partizana za titulu, mnogi zaboravljaju na finansijske knjige i ono što se krije iza jarkih svetlosti reflektora. Danas je mnoge na situaciju podsetila nova finansijska injekcija države u crno-bele zbog evroopske licence. 

Predsednik naše zemlje, Aleksandar Vučić, istakao je da stanje u srpskim klubovima uopšte nije dobro, te da će morati mnogo da se radi kako bi se stanje popravilo. 

– Pomogli smo koliko smo mogli. Imam jednu vest. Užasno je stanje u Partizanu. Nije ni u Zvezdi bolja tvar. Partizanu iima jedna dobra vest za navijače, a to je da, osim toga, što ne znam da li je dobra vest da li će da se igra Evropa ili, država je svoje uradila. Omogućili mo danas 3.2 miliona evra da bi mogli da sutiraju loptu. Takođe, prvi put je rukovodstvo Partizana pristalo da naši stručnjaci iz javnih finansija.

Foto: TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić

Između ostalog, predsednik je govorio i o dugovanjima crno-belih.

-Oni su na putu ozdravljenja, ali to će biti dug proces. . Taj dug je preko 50 miliona evra. Situacija je vrlo teška. Za Crvenu zvezdu je manji od toga, ali i da je toliki bio bi podnošljiv Nie to problem u 3, 10 ili 15 miliona. Problem je u načinu ponašanja od danas, pa ubuduće, Oni su na putu ozdravljenja. Kao što smo mi bili na putu ozdravljenja kada smo rešili da donesemo teške mere – dovršio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. 

BONUS VIDEO[ad_2]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *