ZALJUBIO SE, ALI NE U JELENU! Noletovo šokatno priznanje nakon dugo godina – Ta ljubav nikada neće izbledeti..


Srpski teniser – Novak Đoković boravi u Šangaju gde se priprema za učešće na mastersu, a tom prilikom je progovorio o svojoj dubokoj ljubavi prema tenisu. Iako je smanjio broj turnira na kojima učestvuje, Đoković ističe da je njegov odnos sa tenisom mnogo dublji od samog takmičenja.

Kolika je moja ljubav prema tenisu? Neće nikada izbledeti. Imam mnogo emocija kada igram i ne samo na turnirima, nego i na treninzima. Nekada ne ide sve kako treba, ali moj odnos sa tenisom je dublji od samog turnira, sezone, uspeha ili neuspeha – to je sport u kojim sam se zaljubio kao dete – poručio je Novak Đoković koji je počeo da razmišlja i o tome šta će raditi kada jednog dana završi karijeru, a jasno je da će u to biti uključen upravo tenis.

Đoković je takođe počeo da razmišlja o tome šta će raditi kada završi karijeru, naglašavajući da će i tada ostati uključen u tenis. Već je angažovao advokate da ispred njegove organizacije PTPA „uđu“ u borbu sa ATP oko prava slabije rangiranih igrača, potvrđujući time svoju posvećenost sportu i nakon završetka aktivne karijere.

Foto: Starpsort

Zaljubio se kao dete u beli sport: Novak Đoković

– I dalje imam ljubav prema sportu čak i kada odem u penziju ću ostati u tenisu i biti uključen na drugačiji način jer mu dugujem za ono što mi je doneo – naglasio je Đoković.

Na žrebu je saznao da će izbeći Alkaraza i Sinera do eventualnog finala, a Đoković se nada da će ostvariti rekordnu stotu titulu u karijeri na mastersu u Šangaju. Istakao je da voli da igra u Kini, te da se nada da će iskoristiti svežinu i iskustvo iz ranijih uspeha na tom području kako bi postigao željeni rezultat.

Sada pokušavam da podignem nivo moje igre na treninzima. Igram puno poena, gemova, setova, kako bih dostigao željeni kvalitet. Nisam mnogo turnira igrao u poslednje vreme i nadam se da ću uhvatiti priključak sa ostalima. Nadam se i da ću iskoristiti svežinu i iskustvo iz ranijih uspeha ovde – zaključio je on.

BONUS VIDEO

 



Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *