ŽELJKO OBRADOVIĆ UHVAĆEN U DRUŠTVU MILOVIH LJUDI? Žoc se sastao sa DPS-ovcima, Srbi u Crnoj Gori besni!

[ad_1]

Danas je javnost iznenadila fotografija koja prikazuje trenera košarkaša Partizana Željka Obradovića u društvu poslanika DPS-a, Danijela Živkovića, Miloša Nikolića i Andrije Nikolića, kao i bivšeg košarkaša Nikolu Pekovića i bivšeg predsednika Košarkaškog saveza Veska Barovića. Ova situacija je izazvala ogorčenje među Srbima u Crnoj Gori, posebno uoči spektakularne utakmice između Partizana i Budućnosti Voli.

Ova fotografija je postala predmet pažnje zbog političkog konteksta u kojem se Obradović našao. DPS, koja je nedavno bila u žiži zbog konflikta sa Srpskom pravoslavnom crkvom, nije omiljena među Srbima u Crnoj Gori. Njihovo delovanje je izazvalo reakcije u srpskoj zajednici, a susret Obradovića sa čelnicima ove političke partije samo je dodatno podgrejao tenzije.

S obzirom na to dase večeras  igra utakmica između Partizana i Budućnosti Voli, bilo je i onih koji su istakli da je fokus trebalo da bude na sportskom događaju, a ne na političkim sastancima. Utakmica ima izuzetan značaj jer je direktno odlučuje o drugom mestu na kraju ligaškog dela ABA lige.

Fotografija je izazvala burne reakcije javnosti, kako među navijačima, tako i među ljudima koji prate politička dešavanja. Mnogi su izrazili ogorčenje zbog Obradovićevog izbora da se sastane sa političarima koji su kontroverzni u očima srpske zajednice u Crnoj Gori.

(Borba.me)

BONUS VIDEO[ad_2]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *