ŽREB – ZVEZDA ČEKA RIVALE U LIGI ŠAMPIONA: Ko će od velikana na Marakanu!?


Fudbaleri Crvene zvezde su uspeli da se plasiraju u Ligu šampiona nakon što su bili uspešniji od Bode Glimta u dvomeču plej-ofa. Sada sledi žreb za novu fazu takmičenja, gde će biti određeni protivnici ekipe Vladana Milojevića.

Od ove sezone, Liga šampiona se igra u drugačijem formatu. Grupna faza će trajati od 17. septembra ove godine do 29. januara 2025. Prvih osam ekipa direktno se plasira u osminu finala, dok se ekipe od 9. do 24. mesta bore u dvomeču za plasman među 16 najboljih. Timovi od 25. do 32. mesta nemaju više pravo takmičenja za ovu sezonu, kao ni poraženi u pomenutim dvomečevima.

Uoči žreba, poznati su sastavi šešira. Prvi šešir čine timovi poput Mančester sitija, Bajerna, Reala, PSŽ-a, Liverpula, Intera, Borusije Dortmunda, Lajpciga i Barselone. U drugom šeširu su Bajer Leverkuzen, Atletiko Madrid, Atalanta, Juventus, Benfika, Arsenal, Klub Briž, Šahtjor i Milan. Crvena zvezda se nalazi u trećem šeširu zajedno sa ekipama poput Fejenorda, Sportinga, PSV-a, Dinama Zagreba, Salcburga, Lila, Jang Bojsa i Selitka. Četvrti šešir čine timovi poput Slovana, Monaka, Sparte, Aston Vile, Bolonje, Đirone, Štutgarta, Šturma i Bresta.

Sve u svemu, očekuje nas uzbudljiva faza takmičenja u Ligi šampiona, a ljubitelji fudbala sa nestrpljenjem očekuju žreb koji će odlučiti protivnike Crvene zvezde.

BONUS VIDEO



Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *