Званичници Србије и Републике Српске честитали Ђоковићу трофеј у Паризу


Вучић је на свом Инстаграм профилу истакао да је Новак овај турнир освојио на маестралан начин.

<!—->“Честитам Новаку Ђоковићу на маестрално освојеном турниру у Паризу и 40. мастерс титули у каријери! Још једном сте показали да сте најбољи међу најбољима и да је само небо граница за напоран рад и чврст карактер“, навео је Вучић.

„Желим Вам да још дуго останете на врху света и будете оно што јесте, велики шампион, на понос и радост Србије и свих наших грађана“.

Орлић захвалан за величанствену победу

Председник Скупштине Србије Владимир Орлић се придружио честиткама.

„У име Народне скупштине Републике Србије и у своје име, упућујем Вам искрене честитке поводом освајања турнира у Паризу и 40. мастерс титуле у каријери.  Хвала Вам за величанствену победу, за осећај поноса и радости који сте даровали Србији и њеним грађанима. Желим Вам, поштовани Новаче, још много великих победа у будућности“, наводи се у честитки Орлића.

Поруке из Републике Српске

Председник Републике Српске Милорад Додик je пожелео још много освојених титула.

Додик је истакао да је Ђоковић током целог турнира доминантном и импресивном игром на терену, као и бриљантном стратегијом, остварио фантастичан успех и омогућио бројним навијачима у Репулици Српској, али и широм света, истинске тренутке среће и поноса, пренела је Срна.

„Са задовољством и изузетним поносом упућујем вам искрене честитке поводом освајања мастерс турнира у Паризу. Желим вам и у будућности добро здравље, личну и породичну срећу и још много освојених титула на радост свих нас“, наводи се у Додиковој честитки.

Српски члан Председништва БиХ Жељка Цвијановић такође је честитала Ђоковићу освајање седме титуле на Мастерс турниру у Паризу.

„Република Српска је и овај пут свим срцем била уз вас. Настаљамо да бројимо“, наводи се у честитки.

Председник Народне скупштине Републике Српске Ненад Стевандић изјавио је да Ђоковић пише непоновљиву историју и српског и светског спорта. Стевандић је подсетио да је Новак оспораван кад се пењао, али је најдуже на врху и без страха говори о Косову и Метохији.

„Чак и опсује или се лаконски насмеје на подвале и покушаје да га зауставе, а истовремено пише непоновљиву историју и српског и светског спорта“, написао је Стевандић на друштвеном мрежи „Икс“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *