ZVEZDA NA PREMIJERI PRED DOMAĆOM PUBLIKOM: Crveno-beli protiv fenjeraša peru fleke iz Dubaija


KK CRVENA ZVEZDA – KK MORNAR

18:00h

UVOD

Sferopulos je napravio malu izmenu u odnosu na Dubai. Majk Daum će debitovati u zvaničnim mečevima u crveno-belom dresu, a iz rotacije je ispao Dalibor Ilić.

Košarkaši Crvene zezde iza sebe imaju više nego uspešnu sezonu tokom koje su stigli do triple-krune. Osvojili su regionalno takmičenje, prvenstvo Srbije, kao i Kup „Radivoja Koraća“, ali u novu takmičarsku godinu nisu ušli onako kako je milionska armija navijača očekivala.

Naime, puleni trenera Janisa Sferopulosa u ovosezonskoj premijeri poraženi su na gostovanju u Dubaiju od novajlije u takmičenju rezultatom 86:84, a u navedenom duelu najefikasniji u redovima crveno-belih bio je povratnik Nikola Kalinić koji je postigao 16 poena.

Foto: AdmiralBet ABA liga/X

Nedović protiv Mejsona

Ovog popodneva košarkaše Crvene zvezde očekuje novo iskušenje kada je u pitanju jadransko takmičenje, a u premijeri pred domaćom publikom aktuelni šampion dočekuje ekipu Mornara iz Bara koja je na startu šampionata doživela potpuni debakl u meču sa podgoričkom Budućnosti, rezultatom 51:98.

Meč u Beogradskoj areni na programu je od 18 časova, a očekuje se da tribine najveće dvorane na Balkanu budu dobro popunjene, a u tom cilju je rukovodstvo kluba odlučilo da počasti svoje verne navijače.

Klub ovom prilikom još jednom želi da se zahvali svim našim Zvezdašima na velikoj podršci koju pružaju klubu, pa će ulaz na NIVO 400 za subotnju utakmicu biti slobodan – istakli su iz redova regionalnog i srpskog šampiona.

BONUS VIDEO



Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *