ZVEZDA OZVANIČILA SJAJAN POSAO! Na Marakanu STIŽE 1.200.000 evra!


Sportsko društvo Crvena zvezda i kompanija „MaxBet“ potpisali su danas u Zvezdinom pres centru Ugovor o generalnom sponzorstvu.

Ugovor o generalnom sponzorstvu, koje će trajati tri godine, potpisali su Zvezdan Terzić, predsednik Upravnog odbora SD Crvena zvezda i Savo Bakmaz, generalni direktor kompanije „MaxBet“.

Zvezdan Terzić, predsednik UO SD Crvena zvezda, istakao je značaj potpisivanja prvog generalnog sponzorstva za naše sportsko društvo.

Foto: SD Crvena zvezda

 

– Mogu da kažem da je ovo prvo generalno sponzorstvo koje Sportsko društvo Crvena zvezda potpisuje. Kao što smo najavili kada smo preuzimali rukovođenje sportskim društvom, a to je bilo u maju 2022. godine, da ćemo dati svoj maksimum da SD Crvena zvezda po prvi put dobije generalno sponzorstvo, danas ste svedoci potpisivanja ovog ugovora. Sponzorstvo je vredno 400.000 evra na tri godine, što znači 1.200.000 evra će biti obezbeđeno za bolji život i rad Sportskog društva Crvena zvezda i na taj način će se olakšati i rad svih klubova. Mnogo toga smo obećali u maju 2022. godine, mnogo toga ispunili, pre svega otvaranje Zvezda TV-a za sve ostale klubove, davanje prostora za sponzore svih ostalih klubova sportskog društva i pomoć FK Crvena zvezda od 400.000 evra za klubove SD Crvena zvezda – zadovoljno je konstatovao Terzić i dodao:

– Nadam se da smo svojim radom pomogli svim devojčicama i dečacima i svim klubovima unutar Sportskog društva Crvena zvezda. Radimo intenzivno na podizanju tehničkih uslova u našoj sportskoj sali i zgradi Sportskog društva koju koristi 22 kluba naše crveno-bele porodice, pre svega na boljoj ventilaciji, rasveti, grejanju… Danas se nalazimo u zgradi koja ove godine slavi 50 godina, odnosno pola veka, u kojoj živi Sportsko društvo Crvena zvezda i nadam se da ćemo ovim potpisom obezbediti još dugo godina uspešnog rada i postizanja dobrih rezultata, jer svi smo mi svesni grba i imena Crvene zvezde i kakvu odgovornost nam nalaže slavna istorija i tradicija. Nadam se da ćemo se u narednom periodu zajedno sa kompanijom „MaxBet“ radovati, da ćemo ostvariti mnogo dobrih rezultata. Proslavićemo zajedno sa kompanijom „MaxBet“ 4. marta i 79. rođendan našeg sportskog društva i ulazimo u jubilarnu 80. godinu kada se sprema spektakl za 4. mart 2025. godine – rekao je Zvezdan Terzić.

Foto: SD Crvena zvezda

Terzić i Bakmaz poptisuju ugovor o sponzorstvu

Generalni dirketor komapnije „MaxBet“ Savo Bakmaz nije krio zadovoljstvo zbog saradnje sa Crvenom zvezdom.

– Veliko mi je zadovoljstvo i čast da vas pozdravim u ime kompanije „MaxBet“. Okupili smo se danas ovde da obeležimo značajnu inicijativu naše kompanije. Mi u „MaxBet“-u kroz ovo generalno sponzorstvo Sportskog društva Crvena zvezda, želimo da pružimo podršku razvoju domaćeg sporta i da ujedno obeležimo novu eru poslovanja „MaxBet“-a u sklopu kompanije „Flutter International“ – svetskog lidera u oblasti klađenja i igara na sreću. Ovo je istorijski trenutak za sve nas, imajući u vidu da Sportsko društvo Crvena zvezda po prvi put ima generalnog sponzora, što predstavlja veliki korak napred za srpski sport. Crvena zvezda nije samo sportsko društvo, već simbol ponosa i identiteta brojnih generacija – naglasio je Bakmaz i nastavio:

– Njihova istorija bogata je uspesima i titulama koje su donele beskrajnu radost simpatizerima kluba i inspirisali našu omladinu da se profesionalno bave sportom širom Srbije. Naša podrška, osim u finansijskom smislu, ogledaće se i kroz aktivno učešće u programima i inicijativama koje promovišu sportsku kulturu i sportski duh. Mi u „MaxBet“-u verujemo da je ulaganje u naše sportiste ključno za izgradnju budućnosti srpskog sporta, i upravo zato ćemo i u narednom periodu pružati podršku i resurse koji su neophodni za napredak i uspeh. Uveren sam da će naša saradnja sa Sportskim društvom Crvena zvezda koristiti kako sportskom društvu, tako i celokupnoj srpskoj sportskoj zajednici. Još jednom, hvala vam što ste danas ovde i što ste došli da podržite našu viziju za bolju budućnost srpskog sporta – istakao je Savo Bakmaz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i
Vajberu.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEOОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *