Звезда петардом против Новог Пазара прославила 78. рођендан


Пазарци су дошли у Београд да се надигравају са лидером шампионата. Претили су са свих позиција, неколико прилика нису искористили, али имали су снаге само за једно полувреме. Звезда је своје шансе реализовала, а у другом делу игре до врха напунила мрежу гостију и на прави начин обрадовали своје присталице које су дошле да заједнички прославе 78. рођендан.

<!—->Велика борба у првом делу игре. Пазарци су покушали да “покваре“ прославу рођендана црвено-белих. Били су равноправан ривал, ипак Звезда је постигла гол више.

Звезда је повела у 10. минуту. Канга је извео корнер са леве стране, сјајно набачена лопта у петерац, Ракоњац је одлично скочио и главом послао лопту у мрежу. То је био његов првенац у црвено-белом дресу.

У 23. минуту пенал за Нови Пазар, лопта је казненом простору у руку погодила Драговића и судија је без оклевања показао на белу тачку. Мајдевац је био сигуран извођач најстроже казне и гости су изједначили.

У 30. минуту пенал на другој страни, такође после играња руком у шеснаетерцу, након асистенције ВАР-а судија је показао на белу тачку. Егзикутор је у 33. минуту био Канга.

До краја првог дела игре бележимо још неколико прилика на обе стране, али није било промене резултата.

<!—->Црвено-бели у умирили темпо игре у наставку. Стрпљивије су градили акције и тако долазили до прилика пред голом гостију.

Нови Пазар се није предавао. Покушавао је де да стигне до изједначења, али су сви прилази ка голу домаћина били затворени.

Од средине другог полувремена Звезда је поново појачала нападе. Ређале су се прилике пред голом Пазараца, али ниједна из категорије стопостотних.

У 73. Звезда је стигла до трећег гола. Катаи је упослио Иванића у казненом простору, овај је упутио повратну ка Канги, који је сјајним ударцем са око 18 метара затресао мрежу гостију,

Нови гол црвено-бели су постигли у 77. минуту. Канга је сјајно упослио Катаија у казненом простору, а овај је прелепим лобом матирао голмана Новог Пазара.

Црвена звезда је пети гол постигла у 81. минуту. Пруцев је упослио Митровића у казненом простору на десној страни, овај је на супротној стативи пронашао Ракоњца, који матира голмана гостију. Ово је био његов други гол на овом мечу.

Наставио је домаћин да опседа гол Пазараца до краја меча, створила је још неколико полу-прилика, али више није било промене резултата.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *