„MARKA“ PRIZNALA: Novak je ubedljivo najbolji u istoriji!


Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković je GOAT

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković će u nedelju igrati veliko finale US Opena, a rival će mu biti Danil Medvedev.

Nole je u polufinalu pobedio Bena Šeltona, a posle tog meča je španska „Marka“ konačno priznala da je srpski as najveći u istoriji.

 Vreme ne može ništa protiv Novaka Đokovića, 36 – godišnjeg tenisera koji živi od pobeda. Drugačije bi bilo nemoguće objasniti to da je ove sezone prisutan u sva četiri Grend Slem finala: Australian Openu, Rolan Garosu, Vimbldonu i US Openu. Na svom povratku u Njujork, dve godine posle poraza u finalu od Danila Medvedeva, Srbin još jednom kuca na vrata prostorije u kojoj stoji pehar. Njegova poslednja žrtva bio je Ben Šeldon. U raspravi ko je najbolji u istoriji Nole je ubedljivi pobednik. Na njegovom repertoaru „sija“ 36 grend slem finala – još jedan rekord koji će biti gotovo nemoguće oboriti – piše španski list.

Foto: Tanjug/AP

Novak je GOAT

Nastavili su Španci da pišu o Novakovim magičnim brojkama na grend slem turnirima.

 Đoković je praktično savršena mašina. Od poslednja 23 polufinala na četiri najveća turnira pobedio je u 22. Ukupno, ima rekord 36 – 11. Njegov jedini kiks u tom periodu je meč sa Dominikom Timom na Rolan Garosu 2019. godine, u meču koji je obeležio jak vetar i uticao na krajnji rezultat i poraz – dodaje se u tekstu.

Podsetimo, osim Novaka, u GOAT trci su još Rafael Nadal i Rodžer Federer, ali je sada već izvesno da je Srbin najbolji ikada.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *