NANELI UDARIO PO EVROLIGAŠKIM SUDIJAMA! Partizanov „snajper“ se ŽESTOKO POBUNIO! Priključio se LJUBIMCU DELIJA!


Košarkaše Partizana večeras (20.30) očekuje težak izazov na gostovanju u Milanu. Utakmica protiv „manekena“ mogla bi da odluči mnoge stvari u borbi za opstanak. 

Nažalost, crno-beli neće moći da računaju na jednog od ključnih igrača. U pitanju je Džejms Naneli, koji i dalje muči muke sa povredom zadobijenom u večitom derbiju na Kupu „Radivoja Koraća“. U susret duelu svog kluba upravo se Partizanov „snajperista“ oglasio preko svog zvaničnog profila na društvenoj mreži „X“, kako bi stao u zaštitu svih igrača Evrope. 

Od ranije je poznato da niko od ljubitelja i aktera Evrolige nije zadovoljan varijabilnim kriterijumom sđenja. Sudijske odluke kontinuirano remete mečeve svih klubova, a najsvežiji primer se desio sinoć na duelu Barselone i Valensije. 

Posle utakmice sa „šišmišima“ oglasio se nekadašnji košarkaš Crvene zvezde, sa velikom osudom arbitarskih odluka na meču. 

 

 

U njegovu zaštitu je stao i Naneli, napisavši da mu je „drago što je progovorio“, te da sudije „nemaju poštovanja“ za igrače. 

Poznato je da se ovako slobodoumni gestovi često kažnjavaju, i to veoma rigorzno, tako da je sudbina oba košarkaša u velikom pitanju. Njačešće, slični aktovi su prolazili sa novšanim sankcijama ili čak suspenzijama, a kako su Naneli i Kalina ključni igrači u svojim ekipama, veoma bi problematično bilo ukoliko bi timovi u krucijalnom delu sezone ostali bez glavnih šrafova. 

Svako, u narednim danima treba ispratiti da li će doći do bilo kakve reakcije Evrolige. 

 

 

BONUS VIDEO

 



Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *