NAVIJAČI PESMOM BODRILI KECMANOVIĆA! Parizom se ORILE grobarske PESME! Evo šta je sve Miša ZARADIO plasmanom u 2.kolo!


Miomir Kecmanović, mladi srpski teniser, započeo je svoj nastup na Rolan Garosu ubedljivom pobedom nad Brazilcem Tijagom Monteirom.

Iako je izgubio jedan set, Kecmanović je pokazao izuzetnu psihološku čvrstoću i borbenost tokom celog meča. Ono što je posebno obeležilo ovu pobedu je sjajna podrška koju je dobio od svojih vernih navijača, koji su stvorili fantastičnu atmosferu na tribinama.

Kecmanović je poznat kao veliki navijač Partizana, a njegovi navijači su ga u Parizu iznenadili sjajnom podrškom. Pesma koju su pevali, prilagođena jednom od poznatih navijačkih stihova, dodatno je podigla atmosferu na stadionu.

Foto: Starsport

Miomir Kecmanović

– Gde god ti da igraš, tu su tvoji navijači, samo tebi verni, samo tebi odani – odjekivalo je sa tribina, a zatim su dodali:

– Došao je i taj dan, j**o vas Miomir – orila se pesma Miši.

Ova neobična podrška sigurno je doprinela Kecmanovićevom osećaju sigurnosti i podrške tokom meča.

U narednom kolu, Kecmanović će se suočiti sa boljim iz duela Kepfer – Medvedev, što će biti još jedan izazov za mladog srpskog tenisera na ovom prestižnom takmičenju.

Ovom pobedom, Miomir Kecmanović je zaradio 50 ATP poena, što će mu značajno popraviti poziciju na rang listi. Takođe, plasmanom u drugo kolo, Kecmanović je osigurao zaradu od 28.000 evra, nagradu koja se dobija za ovaj rezultat na turniru.

BONUS VIDEO



Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *