„NOVAK JE GOLIJAT, JA SAM DAVID!“ RUD NIKAD NIJE POBEDIO ĐOKOVIĆA! Ima samo reči hvale za Srbina!


Danas ćemo, negde oko 16 časova, imati priliku da gledamo polufinale Mastersa u Monte Karlu, u kojem će se sastati Novak Đoković i Kasper Rud. Ovo će biti njihov šesti međusobni meč, a do sada je Novak slavio u svih pet susreta. Međutim, Rud se trenutno nalazi u odličnoj formi, posebno na šljaci, što će sigurno predstavljati izazov za našeg tenisera.

Svestan je i Rud koliko će mu biti teško protiv najboljeg ikada.

Danas sam ga malo gledao. Činilo se da mu je malo teško. Neću ga nazvati ranjivim samo zbog toga. Ovo je masters na kom je osvojio najmanje titula u karijeri, iako je Monte Karlo osvojio dva puta. I ja bih voleo da imam te brojeve. Tek nakon meča sam saznao da će ovo biti 77. polufinale na mastersima, što je ludo. Uživaću u meču, rekao je Rud posle pobede u četvrtfinalu.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Kasper Rud

Dotakao se i svog prošlog meča sa Umberom.

Zaista nisam želeo previše da slavim pobedu. Posebno je u drugom setu bilo dosta neiznuđenih grešaka i izgubljenih servis gemova, mislim da nismo igrali tako dobar tenis. Ponekad jednostavno morate pronaći način da pobedite. Bilo je tako – dodao je Norvežanin.

Za kraj je rekao da je Novak Golijat, a on David:

Daću sve od sebe. To je neka vrsta Davida protiv Golijata. Igraću slobodno i srećno, ali biće veoma teško.

Podsetimo, Novak je u četvrtfinalu, uz mnogo muka, savladao Aleksa de Minora rezultatom 2:0, dok je Rud još teže izbacio Iga Umbera rezultatom 2:1. 

BONUS VIDEO:



Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *