NOVAK JE NAJBOLJI U ISTORIJI: Nadal priznao da je Đoković GOAT, pa iskritikovao njegove ljudske osobine!


Španski teniser Rafael Nadal konačno je priznao da je Novak Đoković najveći teniser u istoriji, ali je tom prilikom morao i da iskritikuje neke njegove osobine.

 Imidž koji projektuje je gori od onoga što on zaista jeste. Novak je dobra osoba, sa određenim greškama, kao i svi mi. Ali ponavljam, mnogo je bolji od onoga što možete da vidite na TV-u. Da, ume da polomi reket, a onda je u saledećem udarcu perfektan. Zato je i postigao najviše u ovom našem sportu. Brojke ne lažu, on je najveći u istoriji. Nikada nisam imao nikakav ego da govorim stvari koje ne osećam. Na kraju krajeva, možemo reći da sam ja bio povređen na toliko i toliko slemova, a da on nije. Ali, čoveče, on je imao telo bolje od mog, a to se takođe računa – rekao je Nadal u razgovoru za „El Objektiv“.

Podsetimo, Novak Đoković je osvojio 24 grend slem titule, Rafael Nadal 22, a Rodžer Federer 20.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer

Po mišljenju mnogih, Rafin naslednik bi mogao da bude Karlos Alkaraz.

– Nema slabosti za svoje godine. Kad sam bio kao on imao sam mnogo više problema. Servis, volej… Ima sjajan repertoar. Dobar je dečko, ima jasne ambicije. U njegovim godinama nikada sebi nisam postavLjao tako visoke ciljeve. Različiti smo mentaliteti. On ima sve uslove da napravi veliku karijeru – poručio je „Bik sa Majorke“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i
Vajberu.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO



Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *