ON JE „MATIRAO“ PARTIZAN NA KUPU! Zvezdin VOJNIK završio karijeru! Delije će ga zauvek pamtiti po TOJ večeri u NIŠU!

[ad_1]

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde, Nejt Volters, doneo je odluku da završi profesionalnu karijeru. Već od leta bio je bez kluba nakon napuštanja Panatinaikosa, a razlozi za ovu odluku su višestruki. Porodični problemi tokom karijere, kao i brojne povrede, doprinele su ovoj odluci, ali ipak, razlog za penzionisanje u 32. godini je ipak lepši nego što se možda očekivalo.

Volters je istakao da je razlog za penzionisanje bio postepen. Nakon dugogodišnjeg odsustva zbog profesionalnih obaveza, odlučio je da se vrati kući i provede vreme sa svojom porodicom. Kao otac, shvatio je da mu je potrebno više vremena sa svojom decom i suprugom.

Foto: Starsport

Nejt Volters

– Sezone u inostranstvu su duge, a sada sam oženjen i imam decu. U jednom trenutku je postalo previše da me nema tako dugo – rekao je Volters za „Sent klaud lajv“. Takođe, istakao je da je uživao u vremenu provedenom sa svojom porodicom, posebno sa svojom malom ćerkicom Lusi.

Iako je završio sa profesionalnom košarkaškom karijerom, Volters još uvek ne razmišlja o potpunom povlačenju. Nije siguran šta će biti njegov sledeći korak, ali planira da se posveti porodici pre nego što donese bilo kakve odluke o budućim poslovnim poduhvatima.

Neizostavan deo Voltersove karijere bio je njegov angažman u Crvenoj zvezdi, gde je ostvario izuzetne uspehe. Saradnja sa Dejanom Radonjićem bila je posebno uspešna, te je Radonjić bio taj koji ga je poveo i u Panatinaikos. Sa Crvenom zvezdom, osvojio je pet trofeja u dva mandata, a takođe je bio i MVP Kupa Radivoja Koraća 2022. kada je u finalu savladio Partizan sa 14 poena uz indeks korisnosti 18.

Volters je svojevremeno bio izabran kao 38. pik na NBA draftu od strane Vašington Vizardsa, ali je kasnije trejdovan u Milvoki. Igrao je i za Nju Orleans, pre nego što je prebačen u Razvojnu ligu, odakle je krenuo put Evrope. Nakon Bešiktaša, stigao je u Crvenu zvezdu, a igrao je još za Makabi, Šalon, Žalgiris, Uniks i na kraju za Panatinaikos. Iako su kružile priče o mogućem trećem angažmanu u Crvenoj zvezdi, to se na kraju nije obistinilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i
Vajberu.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO



[ad_2]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *